ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Pehlivanlar Anaokulu

Nis

Dilimizin Zenginliklei Projesi Kapsamında kültürümüze özgü manda yoğurdu tanıtımı yapıldı.Kültürümüze ait kıyafetler tanıtıldı ve Aman Ey Aman Of türküsü eşliğinde  gösteri gerçekleştirildi.Bununla birlikte ülkemizin milli değerlerinden olan Nasrettin Hocanın göle maya çalma hikayesi canlandırılmış ve beden perküsyonu çalışılmıştır. Diğer bir milli değer olan  Karagöz ve Hacivat gölge oyunu gerçekleştirilmiş ve çocukların bu karakterleri canlandırılması sağlanmıştır. Proje kapsamında  yakından uzağa ilkesi dikkate alınarak kültürel değerlerimiz yaşatılmaya çalışılmıştır.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Çaycuma Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör.Dr. Elif AYDIN masal ve hikaye anlatıcı olarak, okul müdürü Erdoğan GÜNEŞ ise eğitimci yazar olarak okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekletiren Elif AYDIN ve Erdoğan GÜNEŞ çocukların yeni sözcüklerle buluşmasını sağlayarak projeye destek verdi.Okulumuzda yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okul bahçesinde gerçekleştirdiğimiz 23 Nisan Şenliği ile çocuklarımız keyifli zaman geçirdiler. Geleneksel oyunlarla devam eden şenlik çocukların büyük ilgisini topladı. Şenliğimize palyaçolar ve maskotlar eşlik etti. Bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yaptığımız okul afiş çalışmamız.